Derks marketing

Derks marketing is een Marketingconsultant gelegen aan Spitsstraat in Raalte.

Meer informatie over Derks marketing in Raalte

Ik ben Gerben Derks, een marketeer uit Raalte, en ik help MKB-organisaties met het opzetten van een werkend marketingproces. Ik vervul de rol van regisseur en neem alle marketingtaken uit handen, zodat jij en je werknemers hier geen extra tijd en moeite aan hoeven te besteden. Ik werk nauw samen met jou en je team, zodat ik jullie product, bedrijf en cultuur goed leer kennen. Ik begrijp dat marketing constant verandert en dat het moeilijk kan zijn om dit bij te houden. Daarom bied ik maatwerkoplossingen aan die perfect aansluiten bij jouw organisatiedoelstellingen. Mijn methode bestaat uit vier stappen: het analyseren van de situatie, het maken van een actieplan, de uitvoering van dit plan met de hulp van de juiste partners, en ten slotte het overdragen van het marketingproces aan een intern teamlid of andere freelancer. Daarnaast bied ik ook propositieontwikkeling en creatieve concepten aan. Mijn doel is om bedrijven te helpen bij het opzetten van een uniek marketingproces dat past bij hun bedrijf en doelgroep. Als je geïnteresseerd bent, kun je een vrijblijvende kennismaking plannen en ontvang je meteen gratis tips.

Wil je weten wat Derks marketing verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Derks marketing of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Derks marketing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Derks marketing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Derks marketing reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Derks marketing

Bezoekers bekeken ook