DigiSol

DigiSol is een IT-consultancy gelegen aan Bevernel 2 in Raalte.

Meer informatie over DigiSol in Raalte

DigiSol is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verbeteren van organisaties in de bouw en infrastructuur met behulp van digitale technologieën zoals 3D-modellering en BIM. Ze bieden advies en ondersteuning op het gebied van digitaal bouwen, cloudoplossingen, automatisering, parametrisch ontwerp en datagebruik. Ze helpen organisaties om op een laagdrempelige manier nieuwe technieken te implementeren en processen te verbeteren, met de werknemer centraal. DigiSol biedt ook ondersteuning op projectniveau. Als je meer wilt weten, kun je contact met hen opnemen.

Wil je weten wat DigiSol verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DigiSol of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DigiSol? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DigiSol het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar DigiSol reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DigiSol

Bezoekers bekeken ook