Diks Design Meubel- Keuken- en Interieurbouw

Diks Design Meubel- Keuken- en Interieurbouw is een Meubelmakerij gelegen aan Klipperweg 10 in Raalte.

Meer informatie over Diks Design Meubel- Keuken- en Interieurbouw in Raalte

Diks Design is een bedrijf dat al meer dan 20 jaar hoogwaardige kwaliteitsmeubelen ontwerpt en maakt. Ze hebben onlangs Diks Design kasten overgenomen en deze zijn te bezichtigen in hun showroom in Deventer. Het bedrijf is gespecialiseerd in maatwerk meubelen en ze zoeken altijd de uitdaging om te maken wat de klant wil. Ze gebruiken Milano eiken plaatmateriaal voor hun projecten en voegen soms ook rood plaatmateriaal toe als accent. Diks Design is ook een erkend leerbedrijf en heeft een portfolio van verschillende interieurmeubelen. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Diks Design Meubel- Keuken- en Interieurbouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Diks Design Meubel- Keuken- en Interieurbouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Diks Design Meubel- Keuken- en Interieurbouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Diks Design Meubel- Keuken- en Interieurbouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Diks Design Meubel- Keuken- en Interieurbouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Diks Design Meubel- Keuken- en Interieurbouw

Bezoekers bekeken ook