DJM Bedrijfsdiensten Raalte

DJM Bedrijfsdiensten Raalte is een Schoonmaakbedrijf gelegen aan Kaagstraat 12 in Raalte.

Meer informatie over DJM Bedrijfsdiensten Raalte in Raalte

DJM Bedrijfsdiensten is een schoonmaakbedrijf in Raalte dat kwaliteit en goede service biedt aan haar klanten. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals het schoonmaken van bedrijfspanden, werkplaatsen, kantines en bedrijfsrestaurants. Daarnaast kunnen ze ook glasbewassing, ongediertebestrijding en tuinonderhoud verzorgen. DJM Bedrijfsdiensten is gespecialiseerd in schoonmaak in verschillende markten, waaronder kantoren, onderwijsinstanties, gezondheidszorg, woningbouwprojecten en de industrie. Ze werken met professioneel opgeleid personeel en streven altijd naar het beste resultaat. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met hen opnemen.

Wil je weten wat DJM Bedrijfsdiensten Raalte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DJM Bedrijfsdiensten Raalte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DJM Bedrijfsdiensten Raalte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DJM Bedrijfsdiensten Raalte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar DJM Bedrijfsdiensten Raalte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DJM Bedrijfsdiensten Raalte

Bezoekers bekeken ook