DomoticX

DomoticX is een Elektronicawinkel gelegen aan Nijverdalseweg 31 in Marienheem.

Meer informatie over DomoticX in Marienheem

DomoticX is een bedrijf dat maatwerkoplossingen biedt op het gebied van domotica, software en technische uitdagingen. Ze hebben ervaring in elektronica, microcontrollers en software en bieden ook diensten zoals 3D-printen en PCB-ontwerp aan. Ze leveren een compleet product dat voldoet aan de wensen van de klant. Daarnaast zijn ze bezig met het ontwikkelen van hun eigen ConX domotica lijn. Ze maken gebruik van microcontrollers en bieden oplossingen voor het internet of things, waarbij sensoren en apparatuur met elkaar kunnen communiceren. Ze hebben ook expertise op het gebied van PCB-ontwerp en bieden opslag- en visualisatiemogelijkheden voor data. Verder bieden ze 3D-printing aan en hebben ze een kenniscentrum waar programma's, scripts, tutorials en handleidingen te vinden zijn. DomoticX is gespecialiseerd in domotica, geavanceerde metingen en PCB-ontwerp. Ze zijn te bereiken via telefoon of e-mail en hebben een bezoekadres in Mariënheem, Nederland.

Wil je weten wat DomoticX verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DomoticX of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DomoticX? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DomoticX het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar DomoticX reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DomoticX

Bezoekers bekeken ook