Double Dutch Kite Shop

Double Dutch Kite Shop is een Surfwinkel gelegen aan Klipperweg 15 in Raalte.

Meer informatie over Double Dutch Kite Shop in Raalte

Double Dutch Kite uit Raalte is een webshop en showroom die gespecialiseerd is in kite- en wakeboardartikelen. De eigenaren, broers Stef en Rick van der Werf, zijn gepassioneerd over kitesurfen en wakeboarden en hebben in 2016 besloten om een eigen onderneming te starten. Ze hebben positieve reacties ontvangen van kite importeurs en zijn vol enthousiasme aan de slag gegaan. De showroom en het kantoor zijn gevestigd in Raalte, waar klanten alle producten kunnen bekijken en passen. Hoewel er geen vaste openingstijden zijn, zorgen de eigenaren ervoor dat bestellingen tijdig worden afgehandeld. Daarnaast zijn ze beschikbaar voor lesgeven en begeleiding op de wakeboard baan. Klanten zijn zeer tevreden over Double Dutch Kite en prijzen de goede service en expertise van het personeel. De winkel biedt ook gratis retourneren binnen 14 dagen en accepteert veilige betalingsmethoden zoals iDeal, PayPal en Afterpay. Klanten kunnen contact opnemen met Double Dutch Kite via de nieuwsbrief, klantenservice of de verstrekte contactgegevens.

Wil je weten wat Double Dutch Kite Shop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Double Dutch Kite Shop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Double Dutch Kite Shop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Double Dutch Kite Shop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Double Dutch Kite Shop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Double Dutch Kite Shop

Bezoekers bekeken ook