E-commercemanagers.com

E-commercemanagers.com is een Internetmarketing gelegen aan Goudenregen 12 in Heino.

Meer informatie over E-commercemanagers.com in Heino

Door middel van een intelligente omnichannel leadgeneratiecampagne is het aantal B2B salesafspraken met 280% gestegen. Dit werd mogelijk gemaakt door het gebruik van data-analyse, het herontwerpen van flows, wireframes en verleidingsprincipes, wat resulteerde in een conversiepercentage op landingspagina's dat 392% hoger lag. Daarnaast werden er 117% meer verkoopkansen gecreëerd door het opzetten van een intelligent ABM traject, waarbij account-selectie, data-verrijking, content-strategie en campagne uitvoering werden toegepast. Binnen 3 maanden werd er een verhoging van 35% in omzet bereikt door een doordachte strategie, herziene focus en stevige data-analyse. Een nieuwe WordPress website en content zorgden binnen 4 maanden voor 270% meer B2B leads. Verder werd het niveau van app-installs met 67% verhoogd door slimme overtuigingstechnieken en het toepassen van UAC (Universal App Campaigns). Door het gebruik van webanalytics en UX technieken werd er een 32% hoger conversiepercentage in het winkelmandje behaald. Door de herinrichting van Salesforce kon de influx van databronnen geoptimaliseerd worden, wat resulteerde in een exponentiële groei van marketingeffectiviteit en klantkennis. Er werd ook gebruik gemaakt van een strategie voor dynamic content retargeting, waarbij databronnen werden gecombineerd en slimme retargeting campagnes werden ingezet via het Google Display Network. Verder werden er multichannel marketing dashboards gecreëerd om overzicht te bieden in een.

Wil je weten wat E-commercemanagers.com verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van E-commercemanagers.com of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij E-commercemanagers.com? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je E-commercemanagers.com het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar E-commercemanagers.com reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. E-commercemanagers.com

Bezoekers bekeken ook