EcoBouwSalland B.V.

EcoBouwSalland B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan Boekweitakker 20 in Heino.

Meer informatie over EcoBouwSalland B.V. in Heino

EcoBouwSalland organiseert lezingen en workshops over ecologisch bouwen met natuurlijke materialen. Ze hebben recentelijk gebouwd aan verschillende projecten, waaronder een boswoning met een kas en hoogwaardige isolatie, een stijlvolle woning in Steenwijk, en vernieuwbouw van het gemeentehuis in Voorst. Daarnaast hebben ze ook een moderne boerderijwoning gebouwd met prefab strobox en een woning op een vrij kavel in Klazinaveen met een garage, werkplaats en multifunctionele ruimte. Ze hebben ook een ceremonie gebouw in Doetinchem gebouwd. Op hun website is alle informatie te vinden over biobased bouwen, zoals kalkhennepbouw en strobouw.

Wil je weten wat EcoBouwSalland B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van EcoBouwSalland B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij EcoBouwSalland B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je EcoBouwSalland B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar EcoBouwSalland B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. EcoBouwSalland B.V.

Bezoekers bekeken ook