Eetcafé Marktzicht

Eetcafé Marktzicht is een Café gelegen aan Dorpsstraat 15 in Heino.

Meer informatie over Eetcafé Marktzicht in Heino

Eetcafé Marktzicht is een gezellig eetcafé in het centrum van Heino, met uitzicht op het Marktplein. Het café heeft in 2016 een complete renovatie ondergaan en biedt nu verrassende lunch-, diner- en borrelgerechten. Naast lekker eten, kun je er ook genieten van een kopje koffie, een borrel en een bijpassend hapje. Het café heeft een groot en sfeervol terras, waar je in de warmere maanden kunt genieten van de zon. Voor ontspanning kun je terecht bij de pool- en biljarttafels, of in de speelhoek voor kinderen. Op de uitgebreide menukaart is voor ieder wat wils te vinden. Het café is geopend tot 20:00 uur, waarna je nog kunt genieten van de borrelkaart. De openingstijden variëren per dag. Kortom, Eetcafé Marktzicht biedt genoeg mogelijkheden voor een gezellig avondje uit.

Wil je weten wat Eetcafé Marktzicht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafé Marktzicht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafé Marktzicht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafé Marktzicht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Eetcafé Marktzicht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafé Marktzicht

Bezoekers bekeken ook