Electro World Wichink Heeten

Electro World Wichink Heeten is een Elektronicawinkel gelegen aan Spanjaardsdijk 7 in Heeten.

Meer informatie over Electro World Wichink Heeten in Heeten

Bij Electro World Wichink Heeten kunt u terecht voor consumentenelektronica, maar hun service gaat verder dan dat. Ze bieden reparaties, het oplossen van storingen en het inbouwen van apparatuur. Daarnaast hebben ze een doe-het-zelfafdeling waar u deskundig advies kunt krijgen. Voor grotere klussen kunt u gebruik maken van het installatiebedrijf, dat gespecialiseerd is in elektra, gas en water. Wichink staat bekend om hun vakkundig advies en goede prijzen. Ze hebben een breed assortiment en vrijwel alle apparatuur is uit voorraad leverbaar. De openingstijden van de winkel zijn op werkdagen van 08.30 tot 18.00 uur en op zaterdag van 08.30 tot 16.00 uur. Daarnaast bieden ze ook installatietechniek, waarbij ze zorgen voor gas-, water- en elektra-aansluitingen, warmtepompinstallaties en zonnepanelen. Hun technici hebben alle benodigde certificaten en worden regelmatig bijgeschoold. Tot slot bieden ze een uitgebreide service, waarbij ze ook buiten kantoortijden beschikbaar zijn voor reparaties en tijdelijke vervangende apparatuur kunnen regelen.

Wil je weten wat Electro World Wichink Heeten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Electro World Wichink Heeten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Electro World Wichink Heeten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Electro World Wichink Heeten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Electro World Wichink Heeten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Electro World Wichink Heeten

Bezoekers bekeken ook