Ethuus "De Kokkerieje"

Ethuus "De Kokkerieje" is een Catering gelegen aan Zompstraat 15f in Raalte.

Meer informatie over Ethuus "De Kokkerieje" in Raalte

De Kokkerieje, gevestigd in Raalte, is een restaurant dat bekend staat om zijn goed belegde broodjes en ruime porties maaltijden. Elke week bieden ze een nieuwe weekschotel aan voor slechts €8,50 en op zondag is er een speciale zondagspecial voor €12,50. De chef-kok, Wim Hekkert, streeft ernaar om elke week een unieke weekschotel te creëren en uw smaakpapillen te prikkelen. Tijdens de kerstdagen bieden ze een heerlijk kerstmenu aan, dat zowel bezorgd kan worden in Raalte als afgehaald kan worden voor mensen buiten Raalte. Het restaurant is gespecialiseerd in luxe amuse hapjes en biedt cateringdiensten aan bedrijven en particulieren. Bestellingen kunnen uitsluitend telefonisch worden geplaatst en er geldt een minimum besteedbedrag van €10,00 voor bezorging. Het restaurant is alleen op zaterdag open voor catering en je kunt ze volgen op sociale media.

Wil je weten wat Ethuus "De Kokkerieje" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ethuus "De Kokkerieje" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ethuus "De Kokkerieje"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ethuus "De Kokkerieje" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Ethuus "De Kokkerieje" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ethuus “De Kokkerieje”

Bezoekers bekeken ook