Faraday Energy viert 10-jarig jubileum en lanceert nieuwe webshop voor off-grid elektrische oplossingen

Raalte, 24-06-2024 - Faraday Energy, een toonaangevende leverancier van off-grid elektrische systemen voor campers, boten en outdoor avonturiers, viert deze maand haar 10-jarig jubileum. Ter ere van deze mijlpaal kondigt het bedrijf ook de lancering aan van een geheel nieuwe webshop, ontworpen om klanten nog beter te ondersteunen bij hun behoeften aan duurzame energieoplossingen.

Faraday Energy is opgericht in 2014 door Bas Teunissen en Peter de Vries en heeft zich sindsdien gepositioneerd als een betrouwbare partner voor doe-het-zelvers, camperbouwers en eigenaren van boten die streven naar autonomie en comfort in hun elektrische systemen. Met een focus op innovatie en klantgerichtheid heeft Faraday Energy zich ontwikkeld tot een bekende naam in de sector, waarbij het bedrijf zich richt op hoogwaardige producten en deskundig advies.

De nieuwe webshop biedt een uitgebreid assortiment aan zonnepanelen, accu's, omvormers en accessoires, speciaal ontworpen voor off-grid toepassingen. Klanten kunnen nu eenvoudig navigeren door een verbeterde gebruikersinterface, gedetailleerde productbeschrijvingen bekijken en profiteren van een naadloze online winkelervaring.

Om het 10-jarig jubileum te vieren, biedt Faraday Energy speciale kortingen en promoties aan op geselecteerde producten gedurende de maand juni en juli. Het bedrijf blijft zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige producten en uitstekende klantenservice, waardoor klanten worden ondersteund bij elke stap van hun off-grid reis.

Voor meer informatie over Faraday Energy en de nieuwe webshop, bezoek www.faradayenergy.nl.

Over Faraday Energy: Faraday Energy, opgericht in 2014, is gespecialiseerd in off-grid elektrische systemen voor campers, boten en outdoor toepassingen. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten zoals zonnepanelen, accu's, omvormers en accessoires, evenals deskundig advies voor doe-het-zelvers en professionele installateurs.

Lees het volledige artikel bij Faraday Energy.

Laat dit artikel viral gaan in Raalte, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deRaaltegids.nl
Redactie deRaaltegids.nl

Nieuws door Faraday Energy. Lees het volledige artikel op hun website.

  1. Faraday Energy viert 10-jarig jubileum en lanceert nieuwe webshop voor off-grid elektrische oplossingen

Gerelateerde berichten