Federatie Tennishallen OostNederland

Federatie Tennishallen OostNederland is een Tennisvereniging gelegen aan Hammerweg 8 in Raalte.

Meer informatie over Federatie Tennishallen OostNederland in Raalte

Beste FTO Tennissers, jullie ontvangen hierbij de planning voor de FTO-competitie seizoen 2023 | 2024. We hebben ons best gedaan om voor iedereen een zo goed mogelijke planning te maken. Daarnaast willen we jullie bedanken voor jullie deelname aan de FTO Tennis Competitie 2022-2023. We hopen dat iedereen tevreden is met het niveau waar het team op speelt. De laatste maand van de competitie is aangebroken en we zijn benieuwd naar de stand in de competitie. Verder vragen we de kampioenen om een leuke foto in te sturen. Voor contact kun je bellen naar 0572-355605 of mailen naar info@ftotennis.nl. Het kantoor is bereikbaar op maandag en vrijdag van 9:00 - 12:00 uur. Het adres is Hammerweg 8, 8101 NE Raalte. Verder kun je de algemene voorwaarden, privacyverklaring en cookie details vinden op de website.

Wil je weten wat Federatie Tennishallen OostNederland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Federatie Tennishallen OostNederland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Federatie Tennishallen OostNederland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Federatie Tennishallen OostNederland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Federatie Tennishallen OostNederland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Federatie Tennishallen OostNederland

Bezoekers bekeken ook