Firma Pijnappel

Firma Pijnappel is een Installatiebedrijf gelegen aan Ambachtsstraat 14 in Nieuw Heeten.

Meer informatie over Firma Pijnappel in Nieuw Heeten

Firma Pijnappel is een bedrijf dat zich bezighoudt met installatietechniek, landbouwmechanisatie, stalinrichting en maatwerkoplossingen uit eigen werkplaats. Ze hebben ook een unieke dorpswinkel met een ruim assortiment. Het bedrijf biedt verkoop en onderhoud van landbouwmachines en is erkend installateur met het regio-dealerschap van NEFIT verwarmingssystemen. Daarnaast hebben ze een ruim aanbod van nieuwe en gebruikte stalinrichtingen. Het team van vaste medewerkers en vakbekwame zzp'ers streeft ernaar om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je kunt contact opnemen met Firma Pijnappel via telefoon en e-mail.

Wil je weten wat Firma Pijnappel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Firma Pijnappel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Firma Pijnappel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Firma Pijnappel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Firma Pijnappel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Firma Pijnappel

Bezoekers bekeken ook