fit20 Raalte

fit20 Raalte is een Personal trainer gelegen aan Molenhof 24 in Raalte.

Meer informatie over fit20 Raalte in Raalte

Bij fit20 Raalte kun je wekelijks een 20 minuten durende personal training volgen. Je wordt persoonlijk begeleid en er zijn maximaal drie personen in de trainingsruimte. Het is niet nodig om te douchen of om te kleden, omdat je niet zweet tijdens de training. Marion vertelt dat ze sterker is geworden, geen spierpijn meer heeft en dat haar bloeddruk is gedaald. Michiel van Haastert, een arts, vertelt dat hij het fijn vindt dat hij meteen na zijn werk kan trainen en dat het weinig tijd kost. Daarnaast is er een succesformule van fit20 Raalte met meer dan 17.000 klanten en meer dan 100 studio's in Nederland. Ook is fit20 wereldwijd actief met studio's in meerdere landen.

Wil je weten wat fit20 Raalte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van fit20 Raalte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij fit20 Raalte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je fit20 Raalte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar fit20 Raalte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. fit20 Raalte

Bezoekers bekeken ook