Fleurissant

Fleurissant is een Bloemist gelegen aan Dorpsstraat 5 in Heino.

Meer informatie over Fleurissant in Heino

Fleurissant is een bloemenwinkel in Heino, gelegen aan de Dorpsstraat 5 op een mooie plek bij de rotonde. Ingrid en haar team zijn gepassioneerd over bloemen en bieden daarom een breed en bijzonder assortiment aan. Ze kunnen je voorzien van een prachtig boeket voor de mooiste dag van je leven, of juist bloemen om je verhaal te vertellen wanneer woorden tekortschieten. Daarnaast bieden ze ook inspiratie en tips voor bloemen, planten en accessoires voor je interieur of cadeau. Een bloemenabonnement behoort ook tot de mogelijkheden, waarbij je altijd verse bloemen op de vaas hebt. Het boeket wordt samengesteld op basis van jouw smaak en wensen en wordt geleverd met een leenvaas, zodat je er meteen van kunt genieten. De openingstijden van Fleurissant zijn van maandag tot en met donderdag van 08:30 uur tot 18:00 uur, op vrijdag van 08:30 uur tot 20:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 17:30 uur. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Fleurissant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fleurissant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fleurissant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fleurissant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Fleurissant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fleurissant

Bezoekers bekeken ook