FysioFits Heino

FysioFits Heino is een Fysiotherapeut gelegen aan C. Huygensstraat 3 in Heino.

Meer informatie over FysioFits Heino in Heino

FysioFits is een fysiotherapiepraktijk die gespecialiseerd is in het behandelen van verschillende klachten. De therapeuten hebben een passie voor het menselijk lichaam en willen op een effectieve manier problemen in het bewegen oplossen. Ze maken gebruik van moderne technieken zoals shockwave therapie, echografie, dry needling en trainingstherapie. Het doel is om samen met de patiënt tot resultaten te komen met een snel en langdurig effect. FysioFits heeft vestigingen in Raalte en Heino, waardoor de behandeling dicht bij huis plaats kan vinden. De fysiotherapeuten zijn niet alleen deskundig, maar hechten ook veel waarde aan persoonlijk contact.

Wil je weten wat FysioFits Heino verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FysioFits Heino of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FysioFits Heino? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FysioFits Heino het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar FysioFits Heino reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FysioFits Heino

Bezoekers bekeken ook