FysioSas

FysioSas is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Paalweg in Heino.

Meer informatie over FysioSas in Heino

FysioSas is een fysiotherapiepraktijk in Heino die zich kenmerkt door een persoonlijke aanpak. Ze bieden verschillende specialisaties en behandelvormen aan, zoals manuele therapie, EPTE, dry needling, schouderfysiotherapie, echografie en geriatriefysiotherapie. Ze willen ervoor zorgen dat jij weer in je sas komt. Ze luisteren goed naar jouw klachten en bouwen een band met je op. Klanten zijn erg tevreden over de persoonlijke benadering en goede resultaten. FysioSas staat bekend om hun ervaring, deskundigheid en multidisciplinaire aanpak. Ze hebben een stappenplan dat bestaat uit een persoonlijk gesprek, onderzoek, doorspreken van het behandelplan, behandelingen bij FysioSas, oefeningen voor thuis en weer in je sas zijn.

Wil je weten wat FysioSas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FysioSas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FysioSas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FysioSas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar FysioSas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FysioSas

Bezoekers bekeken ook