Gasterij de Kruidentuin

Gasterij de Kruidentuin is een Restaurant gelegen aan Hellendoornseweg 1 in Marienheem.

Meer informatie over Gasterij de Kruidentuin in Marienheem

Bij Gasterij De Kruidentuin in Mariënheem kun je genieten van een sfeervol en bourgondisch diner of een goed verzorgd feest. Ze bieden gerechten zoals "Oale boer'n hap" en "Het Kapiteinsmaal". Naast het restaurant hebben ze ook een zaal en een club. Je kunt reserveren via telefoon, adres of e-mail. De openingstijden, het menu en recensies kun je vinden op hun website. Ze zijn ook actief op Facebook. Ze zijn erg benieuwd naar jouw ervaring, dus je kunt een recensie achterlaten.

Wil je weten wat Gasterij de Kruidentuin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gasterij de Kruidentuin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gasterij de Kruidentuin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gasterij de Kruidentuin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Gasterij de Kruidentuin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gasterij de Kruidentuin

Bezoekers bekeken ook