Gasthof De Tukkel

Gasthof De Tukkel is een Bed & Breakfast gelegen aan Dorpsstraat 22 in Heeten.

Meer informatie over Gasthof De Tukkel in Heeten

Gasthof de Tukkel heet gasten welkom en biedt verschillende kamers aan. In en rondom Heeten is er veel te doen, zoals wandel- en fietstochten, classic car rally's en de nationale ponymarkt. Ook zijn er landwinkels met streekproducten en zijn uitstapjes naar omliggende plaatsen aan te raden. Gasthof de Tukkel is een sfeervol pand uit 1925 en ligt dichtbij het Overijssels Kanaal en landgoed de Zonnebergen. In de omgeving zijn er verschillende activiteiten mogelijk zoals paardrijden en kanoën. De eigenaren van Gasthof de Tukkel zijn ook liefhebbers van hondensport, waardoor er beperkte inchecktijden zijn. Ontbijt- en lunchproducten worden in de koelkast geplaatst en gasten bepalen zelf wanneer ze ontbijten en vertrekken. Gasthof de Tukkel beschikt over 3 kamers en honden zijn ook welkom. Het pand is voorzien van antieke voorwerpen en er worden verbeteringen aangebracht om de woning energiezuiniger te maken. Er wordt binnenkort gestart met schilderen, behangen en vervanging van vloerbedekking. In de toekomst wordt er een wellnessruimte gebouwd.

Wil je weten wat Gasthof De Tukkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gasthof De Tukkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gasthof De Tukkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gasthof De Tukkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Gasthof De Tukkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gasthof De Tukkel

Bezoekers bekeken ook