Gildeslager Mekers

Gildeslager Mekers is een Slagerij gelegen aan Stationsweg 8 in Heino.

Meer informatie over Gildeslager Mekers in Heino

Wij zijn op zoek naar een winkelmedewerker voor onze ambachtelijke slagerij. De winkelmedewerker zal klanten adviseren en bedienen, de winkel en vitrine verzorgen, producten klaarmaken voor verkoop en de winkel schoonmaken. We bieden een marktconform salaris en de werkdagen en uren zijn in overleg. Klantvriendelijkheid, enthousiasme voor het slagersvak en minimaal mbo denk- en werkniveau zijn vereist. Kennis van vlees is een pre, maar geen vereiste. Geïnteresseerde kunnen contact opnemen via email of telefoon, of langskomen in de winkel en vragen naar Bart. Slagerij Mekers is een ambachtelijke slager die garant staat voor vers, eerlijk en smaakvol vlees. Ze hebben een eigen worstmakerij en zijn gespecialiseerd in lekker eten. Daarnaast bieden ze ook partyservice, catering en barbecue. De winkel heeft sfeervolle ambiance en staat bekend om ambachtelijke producten, goed advies en prettige bediening. De openingstijden van de winkel zijn van maandag tot en met vrijdag, met zaterdag en zondag gesloten.

Wil je weten wat Gildeslager Mekers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gildeslager Mekers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gildeslager Mekers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gildeslager Mekers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Gildeslager Mekers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gildeslager Mekers

Bezoekers bekeken ook