Verleende omgevingsvergunning met reguliere procedure, het bouwen van een (bedrijfs-)woning met een afwijking van de dakhelling (wijziging op verleende vergunning), Hofmeijersweg 8 8102PB Raalte

DeRaaltegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verleende omgevingsvergunning met reguliere procedure, het bouwen van een (bedrijfs-)woning met een afwijking van de dakhelling (wijziging op verleende vergunning), Hofmeijersweg 8 8102PB Raalte.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Verleende omgevingsvergunning met reguliere procedureKenmerk: 0177ESUITE572812023Verzenddatum besluit: 14-11-2023Locatie: Hofmeijersweg 8 8102PB RaalteProjectomschrijving: het bouwen van een (bedrijfs-)woning met een afwijking van de dakhelling (wijziging op verleende vergunning)BezwaarTegen het besluit kan een belanghebbende binnen zes weken na de bovenvermelde datum (datum verzending vergunning aan de aanvrager) een bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deRaaltegids.nl op 17-11-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Raalte, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deRaaltegids.nl
Redactie deRaaltegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Raalte
  2. gmb-2023-488986

Gerelateerde berichten