Verleende omgevingsvergunning met reguliere procedure, het uitvoeren van werkzaamheden ten behoeve van de aanleg van ondergrondse hoogspanningsverbinding en het tijdelijk gebruiken van gronden met diverse bestemmingen (periode van 6 mnd) voor het inrichten van tijdelijk werkterrein op percelen gelegen tussen Nieuwe Deventerweg tot Kanaaldijk OZ Raalte

DeRaaltegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verleende omgevingsvergunning met reguliere procedure, het uitvoeren van werkzaamheden ten behoeve van de aanleg van ondergrondse hoogspanningsverbinding en het tijdelijk gebruiken van gronden met diverse bestemmingen (periode van 6 mnd) voor het inrichten van tijdelijk werkterrein op percelen gelegen tussen Nieuwe Deventerweg tot Kanaaldijk OZ Raalte.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Verleende omgevingsvergunning met reguliere procedureKenmerk: 0177ESUITE603372023Verzenddatum besluit: 19-12-2023Locatie: Nieuwe Deventerweg tot Kanaaldijk OZ RaalteProjectomschrijving: het uitvoeren van werkzaamheden ten behoeve van de aanleg van ondergrondse hoogspanningsverbinding en het tijdelijk gebruiken van gronden met diverse bestemmingen (periode van 6 mnd) voor het inrichten van tijdelijk werkterrein op percelen gelegen tussen Nieuwe Deventerweg tot Kanaaldijk OZ RaalteBezwaarTegen het besluit kan een belanghebbende binnen zes weken na de bovenvermelde datum (datum verzending vergunning aan de aanvrager) een bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deRaaltegids.nl op 22-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Raalte, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deRaaltegids.nl
Redactie deRaaltegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Raalte
  2. gmb-2023-550441

Gerelateerde berichten