Verleende omgevingsvergunning met reguliere procedure, het verbouwen van de bovenverdieping van de winkel tot twee appartementen, Marktstraat 10c en 10d Raalte

DeRaaltegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verleende omgevingsvergunning met reguliere procedure, het verbouwen van de bovenverdieping van de winkel tot twee appartementen, Marktstraat 10c en 10d Raalte.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Verleende omgevingsvergunning met reguliere procedureKenmerk: 0177ESUITE556812023Verzenddatum besluit: 08-01-2024Locatie: Marktstraat 10c en 10d RaalteProjectomschrijving: het verbouwen van de bovenverdieping van de winkel tot twee appartementenBezwaarTegen het besluit kan een belanghebbende binnen zes weken na de bovenvermelde datum (datum verzending vergunning aan de aanvrager) een bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deRaaltegids.nl op 11-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Raalte, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deRaaltegids.nl
Redactie deRaaltegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Raalte
  2. gmb-2024-19235

Gerelateerde berichten