Verleende omgevingsvergunning met reguliere procedure, handelen in strijd met regels RO voor het toestaan van het gebruik t.b.v. consultatiebureau en jeugdgezondheidszorg, Arkelstein 1 8103PA Raalte

DeRaaltegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verleende omgevingsvergunning met reguliere procedure, handelen in strijd met regels RO voor het toestaan van het gebruik t.b.v. consultatiebureau en jeugdgezondheidszorg, Arkelstein 1 8103PA Raalte.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Verleende omgevingsvergunning met reguliere procedureKenmerk: 0177ESUITE662662023Verzenddatum besluit: 11-01-2024Locatie: Arkelstein 1 8103PA RaalteProjectomschrijving: handelen in strijd met regels RO voor het toestaan van het gebruik t.b.v. consultatiebureau en jeugdgezondheidszorgBezwaarTegen het besluit kan een belanghebbende binnen zes weken na de bovenvermelde datum (datum verzending vergunning aan de aanvrager) een bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deRaaltegids.nl op 16-1-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Raalte, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deRaaltegids.nl
Redactie deRaaltegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Raalte
  2. gmb-2024-26246

Gerelateerde berichten