Wet milieubeheer melding, Het ontwerpen, produceren en verkopen (fysiek/online) van producten van hout voor de (textiele) hobby's (voornamelijk spinnewielen en weefgetouwen) , Spitsstraat 29 8102HW Raalte

DeRaaltegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Wet milieubeheer melding, Het ontwerpen, produceren en verkopen (fysiek/online) van producten van hout voor de (textiele) hobby's (voornamelijk spinnewielen en weefgetouwen) , Spitsstraat 29 8102HW Raalte.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Wet milieubeheer meldingKenmerk: 0177ESUITE541872023Datum afgehandeld:Locatie: Spitsstraat 29 8102HW RaalteProjectomschrijving: Het ontwerpen, produceren en verkopen (fysiek/online) van producten van hout voor de (textiele) hobby's (voornamelijk spinnewielen en weefgetouwen)De stukken kunt u digitaal opvragen bij omgevingsloket@odijsselland.nl. Tegen de melding bestaat geen mogelijkheid tot het indienen van bezwaar en/of beroep.

 

Onderwerp: Natuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deRaaltegids.nl op 25-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Raalte, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deRaaltegids.nl
Redactie deRaaltegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Raalte
  2. gmb-2024-39611

Gerelateerde berichten