Verleende omgevingsvergunning met reguliere procedure, het plaatsen van een doorkijkvenster/ informatiebord, Butzelaarstraat hoek Bergweg Luttenberg (Raalte R 205)

DeRaaltegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verleende omgevingsvergunning met reguliere procedure, het plaatsen van een doorkijkvenster/ informatiebord, Butzelaarstraat hoek Bergweg Luttenberg (Raalte R 205).

Meer informatie over deze bekendmaking:

Verleende omgevingsvergunning met reguliere procedureKenmerk: 0177ESUITE627762023Verzenddatum besluit: 29-01-2024Locatie: Butzelaarstraat hoek Bergweg Luttenberg (Raalte R 205)Projectomschrijving: het plaatsen van een doorkijkvenster/informatiebordBezwaarTegen het besluit kan een belanghebbende binnen zes weken na de bovenvermelde datum (datum verzending vergunning aan de aanvrager) een bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deRaaltegids.nl op 1-2-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Raalte, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deRaaltegids.nl
Redactie deRaaltegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Raalte
  2. gmb-2024-49109

Gerelateerde berichten