Grand-Cafe Neuf

Grand-Cafe Neuf is een Restaurant gelegen aan Grotestraat 2 in Raalte.

Meer informatie over Grand-Cafe Neuf in Raalte

Grand Café Neuf is een hippe en sfeervolle zaak in het centrum van Raalte. Het café is gevestigd in een prachtig 19e-eeuws pand en ademt een vleugje historie. Gastvrijheid en kwaliteit zijn de specialiteiten van Grand Café Neuf. De gerechten worden met liefde en oog voor kwaliteit bereid door de getalenteerde keukenbrigade. Naast lekker eten en drinken, streeft het café ernaar om de gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Grand Café Neuf organiseert het hele jaar door verschillende evenementen, zoals feestavonden en festivals. Daarnaast is het café trots lid van het Hertog Jan Genootschap, waar de heerlijke bieren met zorg worden geserveerd. Voor zakelijke afspraken, feesten en partijen en dineren met een groter gezelschap biedt Grand Café Neuf verschillende mogelijkheden. Het café is ook geschikt voor zakelijke ontmoetingen en biedt arrangementen voor groepen. Verder kunnen groepen leuke activiteiten organiseren in samenwerking met Bres Activiteiten. Voor het vieren van verjaardagen of jubilea is Grand Café Neuf een geschikte locatie. Het café biedt ook dinerbonnen aan als origineel cadeau. Kortom, Grand Café Neuf is de ideale plek voor lekker eten, gezelligheid en bijzondere evenementen.

Wil je weten wat Grand-Cafe Neuf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand-Cafe Neuf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand-Cafe Neuf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand-Cafe Neuf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Grand-Cafe Neuf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand-Cafe Neuf

Bezoekers bekeken ook