GroenRijk Raalte

GroenRijk Raalte is een Tuincentrum gelegen aan Oude Zwolsestraat 8a in Raalte.

Meer informatie over GroenRijk Raalte in Raalte

Welkom bij GroenRijk Raalte, een gezellig tuincentrum van 3.300 m2 waar vakmanschap voorop staat. Hier vind je het gehele tuincentrum assortiment en ieder seizoen worden nieuwe innovatieve producten en services gepresenteerd. Het draait hier om sfeervol leven, heerlijk tuinieren en relaxen. Laat je verrassen door de mooiste planten, vijverartikelen en accessoires. Planten van hoge kwaliteit bieden unieke mogelijkheden voor meer beleving in en om je huis. Verzending is gratis vanaf € 50.- en binnen 2 dagen heb je je bestelling in huis. Het tuincentrum heeft ook een webshop waar je het assortiment kunt bekijken. Daarnaast bieden ze verschillende categorieën aan, zoals tuin, vijver, wonen, bloempotten en planten. De openingstijden en contactgegevens zijn te vinden op de website. Je kunt je ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief om ongeveer 1x per week op de hoogte te blijven van acties, nieuws en activiteiten.

Wil je weten wat GroenRijk Raalte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GroenRijk Raalte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GroenRijk Raalte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GroenRijk Raalte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar GroenRijk Raalte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GroenRijk Raalte

Bezoekers bekeken ook