Grooten Bouw bv

Grooten Bouw bv is een Bouwbedrijf gelegen aan Ambachtsstraat 38 in Nieuw Heeten.

Meer informatie over Grooten Bouw bv in Nieuw Heeten

Grooten Bouw BV is uw partner voor al uw nieuwbouw, verbouwingen, renovaties, timmerwerk, stucwerk, metselwerk, elektra en loodgieterswerk. Het team bestaat uit 5 vakmannen die flexibel kunnen schakelen en met professioneel gereedschap werken. Ze helpen met zowel grote als kleine klussen en zorgen voor een snelle service. Grooten Bouw voert verschillende projecten uit en kan uw wensen tot in detail uitvoeren. Klanten zijn tevreden over het resultaat en de snelheid waarmee het werk wordt gedaan. Als u bouwplannen heeft, kunt u vrijblijvend contact opnemen met Grooten Bouw om uw wensen en ideeën te bespreken.

Wil je weten wat Grooten Bouw bv verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grooten Bouw bv of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grooten Bouw bv? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grooten Bouw bv het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Grooten Bouw bv reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grooten Bouw bv

Bezoekers bekeken ook