Guido.fit

Guido.fit is een Sportschool gelegen aan L.J. Costerstraat 23 in Heino.

Meer informatie over Guido.fit in Heino

De meeste mensen hebben moeite met sporten en afvallen, maar bij guido. willen ze dat je leider wordt van je gezondheid in plaats van een lijder. Ze bieden wekelijkse personal trainingssessies aan die je helpen om gewicht te verliezen en spieren op te bouwen. Ze begrijpen dat fit worden en blijven moeilijk kan zijn, daarom begeleiden ze je bij elke stap. Ze hebben meer dan 10 jaar ervaring als fysiotherapeut en 16 jaar als personal trainer. Er zijn verschillende trainingsmogelijkheden, zoals small group training, duo training en personal training, elk met hun eigen prijs en voordelen. Het doel is om trots te zijn op je lichaam en je gezondheid te verbeteren. Je kunt je inschrijven voor een proefles en vervolgens genieten van je behaalde successen.

Wil je weten wat Guido.fit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Guido.fit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Guido.fit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Guido.fit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Guido.fit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Guido.fit

Bezoekers bekeken ook