Haarmeijer Opticien Juwelier

Haarmeijer Opticien Juwelier is een Juwelier gelegen aan Herenstraat 13 in Raalte.

Meer informatie over Haarmeijer Opticien Juwelier in Raalte

Haarmeijer opticien juwelier is geopend van dinsdag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.30 uur, op vrijdag tot 20.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Ze kunnen bestellingen verzorgen via e-mail en telefoon. In hun webshop kun je sieraden en horloges bekijken en bestellen. Ze verkopen verschillende merken, waaronder Ti Sento Milano, Seiko, Ania Haie, Tommy Hilfiger, Buddha to Buddha, Rebel en rose. Voor trouwringen bieden ze een korting van 10% op de adviesprijs bij aankoop van een paar. Ze tonen de nieuwste collecties trouwringen op afspraak. Oorknoppen kunnen zonder afspraak worden geschoten op dinsdag tot en met vrijdag, en op zaterdag tussen 9.30 en 10.30 uur op afspraak. Het kost €14,- per gaatje inclusief de oorknop. Het contact kan worden opgenomen via telefoon en email, en ze zijn ook actief op social media.

Wil je weten wat Haarmeijer Opticien Juwelier verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarmeijer Opticien Juwelier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarmeijer Opticien Juwelier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarmeijer Opticien Juwelier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Haarmeijer Opticien Juwelier reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarmeijer Opticien Juwelier

Bezoekers bekeken ook