Hair and Beauty by Jo

Hair and Beauty by Jo is een Gezondheid en schoonheid gelegen aan Van Dongenstraat 39a in Broekland.

Meer informatie over Hair and Beauty by Jo in Broekland

Hair and Beauty By Jo is een salon met een gezellige, informele sfeer waar je hartelijk ontvangen wordt. De prijzen zijn betaalbaar en de stoelen zitten lekker. Ze bieden advies op maat, afgestemd op jouw persoonlijkheid, en streven naar duurzame kwaliteit. Ze luisteren goed naar jouw wensen en brengen de mogelijkheden voor kleur en contour in beeld, zodat je ze echt kunt ervaren. De kapsalon bevindt zich in Broekland en is gemakkelijk bereikbaar met gratis parkeergelegenheid. In de schoonheidssalon werken ze met goede kwaliteit producten en bieden ze verschillende behandelingen aan. Het team bestaat uit Jolanda, een ervaren kapster en schoonheidsspecialiste, Martine, met 24 jaar ervaring in het kappersvak en specialiteiten in knippen en kleuren, en Naomi, een getalenteerde kapster en schoonheidsspecialiste in opleiding. Je kunt bij hen terecht voor onder andere wimperextensions, harsen en schoonheidsbehandelingen. Maak snel een afspraak en kom langs bij Hair and Beauty By Jo in Broekland.

Wil je weten wat Hair and Beauty by Jo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hair and Beauty by Jo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hair and Beauty by Jo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hair and Beauty by Jo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Hair and Beauty by Jo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hair and Beauty by Jo

Bezoekers bekeken ook