Happy Hairdo

Happy Hairdo is een Kapper gelegen aan Canadastraat 16B in Heino.

Meer informatie over Happy Hairdo in Heino

Bij Happy Hairdo kun je online heel eenvoudig een afspraak maken via het boekingssysteem. Het team bestaat uit 4 enthousiaste dames, Chantal, Anja, Sonja en Linda. Ze werken met de producten van Artistique Nederland en Fudge Australië. Als je je afspraak wilt wijzigen of annuleren, kun je het beste telefonisch contact opnemen. De kapsalon is op maandag gesloten, op dinsdag en donderdag zijn ze open van 09:00 tot 20:30, op woensdag en vrijdag van 09:00 tot 18:00 en op zaterdag van 08:30 tot 14:00.

Wil je weten wat Happy Hairdo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Happy Hairdo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Happy Hairdo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Happy Hairdo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Happy Hairdo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Happy Hairdo

Bezoekers bekeken ook