Hartholt Olie

Hartholt Olie is een Tankstation gelegen aan C. Huygensstraat 2 in Heino.

Meer informatie over Hartholt Olie in Heino

Op 1 januari 2021 zijn de 7 tankstations van Hartholt Olie overgenomen door Tamoil Nederland B.V. De naam Hartholt Olie zal na de overname nog zichtbaar blijven op de Tamoil luifels. Hartholt Olie zal zich nu richten op de groei van haar transport- en landhandelactiviteiten. De tankstations zullen dit voorjaar omgekleurd worden naar de bekende Tamoil kleuren. Zakelijke rijders kunnen gebruik maken van de Tamoil Mobility Card, waarmee ze terecht kunnen op meer dan 600 stations in Nederland. Hartholt Olie biedt ook services zoals carwash en verhuur van aanhangwagens. Op alle stations kan 24/7 brandstof getankt worden. Hartholt Olie is een familiebedrijf dat in 1927 is begonnen als kruidenierszaak en in 1992 het eerste tankstation opende. Ze zijn ook trotse sponsor van Go Ahead Eagles.

Wil je weten wat Hartholt Olie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hartholt Olie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hartholt Olie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hartholt Olie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Hartholt Olie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hartholt Olie

Bezoekers bekeken ook