Havezate Den Alerdinck

Havezate Den Alerdinck is een Kasteel gelegen aan Den Alerdinckweg 1 in Laag Zuthem.

Meer informatie over Havezate Den Alerdinck in Laag Zuthem

Havezate Den Alerdinck is een prachtig kasteel vlakbij Zwolle, omringd door natuur en gelegen in een bosrijke omgeving. Het kasteel is gebouwd in 1680 en is recentelijk gerestaureerd in de oude stijl. Het biedt zowel de allure van weleer als hedendaags comfort en is geschikt voor diverse gelegenheden. Gasten kunnen overnachten in één van de vier luxe vakantiehuizen binnen de slotgracht, of het kasteel huren als locatie voor bijvoorbeeld een huwelijksfeest. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten en familiedagen op het landgoed. Momenteel zijn de groepsaccommodaties tijdelijk gesloten, maar vanaf 2024 zullen ze weer open zijn voor meerdaagse vergaderingen en familiebijeenkomsten. Het team van Den Alerdinck helpt graag om van elk evenement een succes te maken. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Den Alerdinck.

Wil je weten wat Havezate Den Alerdinck verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Havezate Den Alerdinck of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Havezate Den Alerdinck? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Havezate Den Alerdinck het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Havezate Den Alerdinck reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Havezate Den Alerdinck

Bezoekers bekeken ook