HEMA Raalte

HEMA Raalte is een Warenhuis gelegen aan Grote Markt 25 in Raalte.

Meer informatie over HEMA Raalte in Raalte

Bij HEMA Raalte kun je terecht voor een breed scala aan producten, waaronder gordijnen, taarten, speelgoed, babyartikelen, lingerie en kleding. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of op te halen in de winkel. Als je kiest voor thuisbezorging, wordt je bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd. Als je ervoor kiest om je bestelling op te halen in de winkel, kun je dit binnen 1-3 werkdagen doen. Het is belangrijk om te weten dat als je ervoor kiest om je bestelling op te halen in de winkel, je het niet meer thuis kunt laten bezorgen. Je kunt artikelen binnen 30 dagen retourneren in de winkel, op voorwaarde dat het artikel onbeschadigd is en in de originele verpakking zit. Er zijn echter enkele artikelen die niet kunnen worden geretourneerd, zoals artikelen met een houdbaarheidsdatum en op maat gemaakte of zelf ontworpen artikelen. Bij HEMA houden ze ook van duurzaamheid en je kunt je oude apparaten gratis inleveren bij aankoop van een nieuw huishoudelijk apparaat. Er zijn verschillende nabijgelegen HEMA-locaties, zoals HEMA Zwolle, HEMA Deventer en HEMA Wijhe.

Wil je weten wat HEMA Raalte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Raalte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Raalte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Raalte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar HEMA Raalte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Raalte

Bezoekers bekeken ook