HEMA

HEMA is een Warenhuis gelegen aan Canadastraat 38 in Heino.

Meer informatie over HEMA in Heino

Je kunt ervoor kiezen om je bestelling bij HEMA thuis te laten bezorgen of om deze op te halen in de winkel. Als je ervoor kiest om het thuis te laten bezorgen, wordt de bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd, mits je voor 22:00 uur besteld hebt. Als je ervoor kiest om het op te halen in de winkel, kun je de bestelling binnen 1-3 werkdagen ophalen. Je krijgt een berichtje wanneer de bestelling klaarligt in de winkel en je hebt 14 dagen de tijd om deze op te halen. Als je kiest voor ophalen in de winkel, is het niet mogelijk om de bestelling alsnog thuis te laten bezorgen. Je kunt veel HEMA artikelen binnen 30 dagen retourneren of ruilen, mits ze onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten. Je hebt hiervoor wel een aankoopbewijs nodig. Sommige artikelen kunnen niet geretourneerd worden, zoals artikelen met een houdbaarheidsdatum en op maat gemaakte artikelen. Daarnaast kun je bij HEMA je oude apparaten gratis inleveren bij aankoop van een nieuw huishoudelijk apparaat.

Wil je weten wat HEMA verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar HEMA reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA

Bezoekers bekeken ook