Hendriks Bouw- en Klussenbedrijf

Hendriks Bouw- en Klussenbedrijf is een Klusbedrijf gelegen aan De Heerd 105 in Raalte.

Meer informatie over Hendriks Bouw- en Klussenbedrijf in Raalte

Heeft u onderhoud nodig voor uw woning of bedrijf? Twijfelt u of het echt noodzakelijk is? Laat de vakman er eens naar kijken! Als u plannen heeft om te gaan verbouwen, maar niet weet waar te beginnen, nodig dan de vakman uit voor een bak koffie. Dat is alvast een goed begin. Als u wel eens wat nieuws wilt, maar opziet tegen al het werk, bel of mail dan de vakman. Hij lost het graag voor u op. Elk project is uniek en er zijn veel factoren die bepalen of het mogelijk is, hoe lang het duurt en wat het gaat kosten. Het bouw- en klussenbedrijf Hendriks in Raalte is een veelzijdig en dynamisch bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van onderhoud, verbouw en renovatie. Ze werken met bekende merken en gespecialiseerde bouwpartners. Ze helpen graag met het realiseren van uw (woon)wensen en u kunt contact met hen opnemen voor een vrijblijvende offerte. Daarnaast bieden ze ook zonwering oplossingen aan. Als u de zon liever buiten wilt houden, vooral in de zomer, is buitenzonwering de beste oplossing.

Wil je weten wat Hendriks Bouw- en Klussenbedrijf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hendriks Bouw- en Klussenbedrijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hendriks Bouw- en Klussenbedrijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hendriks Bouw- en Klussenbedrijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Hendriks Bouw- en Klussenbedrijf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hendriks Bouw- en Klussenbedrijf

Bezoekers bekeken ook