Hera'11

Hera'11 is een Zwemvereniging gelegen aan Kastanjelaan 9 in Raalte.

Meer informatie over Hera'11 in Raalte

Welkom op de website van zwemvereniging Hera'11! Deze vereniging is de plek voor alle waterratten uit Raalte en omgeving. Hera'11 bestaat uit vier afdelingen: Aquastars, Wedstrijdzwemmen, Synchroonzwemmen en SaVAS, de afdeling voor aangepaste sporten. Bij Aquastars kun je kennismaken met verschillende watersporten, terwijl je bij Wedstrijdzwemmen kunt laten zien hoe snel je bent in het water. Als je houdt van dansen, muziek en zwemmen, dan is Synchroonzwemmen de perfecte sport voor jou. Hera'11 heeft ook een afdeling speciaal voor mensen met een beperking, genaamd SaVAS. Dus of je nu wilt meedoen aan wedstrijden, wilt leren synchroonzwemmen of op zoek bent naar aangepaste sportmogelijkheden, bij Hera'11 ben je aan het juiste adres!

Wil je weten wat Hera'11 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hera'11 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hera'11? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hera'11 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Hera'11 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hera’11

Bezoekers bekeken ook