Hervormd Windesheim

Hervormd Windesheim is een Kerk gelegen aan Rozeboom 25 in Heino.

Meer informatie over Hervormd Windesheim in Heino

In de tekst worden de belangrijkste feiten vermeld over de Hervormde gemeente in Windesheim. De kerkenraad bestaat uit verschillende leden, waaronder de predikant (vacant) en de scriba. Er zijn ook ouderlingen, diakenen en kerkrentmeesters. De kerkelijke administratie wordt verzorgd door een administrateur en er is ook een kosteres. Daarnaast zijn er verschillende organisten. Voor trouwdiensten of concerten kan er contact opgenomen worden met de gemeente voor de mogelijkheden. Er is ook informatie beschikbaar over de diensten en activiteiten van de gemeente.

Wil je weten wat Hervormd Windesheim verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormd Windesheim of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormd Windesheim? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormd Windesheim het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Hervormd Windesheim reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormd Windesheim

Bezoekers bekeken ook