Het Houtje

Het Houtje is een Meubelwinkel gelegen aan Portlanderdijk 54 in Heeten.

Meer informatie over Het Houtje in Heeten

In onze woonwinkel "Het Houtje" in Heeten vind je handgemaakte meubels, lampen, woonaccessoires, snijplanken en cadeaus in landelijke, maritieme en industriële stijl. We bieden ook maatwerk meubels, ambachtelijk houtsnijwerk en gepersonaliseerde producten met houtbranden aan. In onze nieuwste collectie hebben we onder andere aardewerk flessen en kaarsenblokken. Daarnaast delen we inspiratieblogs over onze producten, gebruikte materialen en houtsoorten, werkmethodes, afwerking en tips voor het onderhouden van houten producten. We geven ook informatie over maatwerk meubels, houtsnijden, houtbranden en graveren. Verder hebben we een houten kerststal en winterbos in ons assortiment. Krijtverf is ook populair bij ons en we helpen je graag met het maken van een blijvend aandenken ter nagedachtenis aan een dierbaar persoon. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via telefoon of e-mail. Blijf op de hoogte van onze nieuwsbrief met maximaal 6 e-mails per jaar.

Wil je weten wat Het Houtje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Houtje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Houtje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Houtje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Het Houtje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Houtje

Bezoekers bekeken ook