Het Spijkerhuys

Het Spijkerhuys is een Hotel gelegen aan Looweg 17 in Luttenberg.

Meer informatie over Het Spijkerhuys in Luttenberg

Het Spijkerhuys is een bed & breakfast gelegen aan de Looweg in Luttenberg. Ze bieden verschillende kamers aan voor maximaal 2 personen, waaronder Hein's kamer, de logeerkamer, de bedstee, de nachtzwaluw en de kerkuil. Daarnaast is er een reisgids genaamd Maud's Reisgids waarin je Salland kunt ontdekken. Ook zijn er fietsroutes beschikbaar om de schoonheid van Salland te verkennen. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@hetspijkerhuys.nl of bellen naar +31 (0)6 12 594 178.

Wil je weten wat Het Spijkerhuys verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Spijkerhuys of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Spijkerhuys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Spijkerhuys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Het Spijkerhuys reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Spijkerhuys

Bezoekers bekeken ook