Hoogerheyne

Hoogerheyne is een Sportcomplex gelegen aan Brinkweg 50 in Heino.

Meer informatie over Hoogerheyne in Heino

Sporthal Hoogerheyne in Heino is een veelzijdige sportaccommodatie met een sporthal en een spelzaal. De sporthal is geschikt voor wedstrijdsport en kan worden opgedeeld in twee helften met behulp van een scheidingswand. Daarnaast is er een vergaderruimte en een sportkantine genaamd Time-Out. Wat Hoogerheyne bijzonder maakt, is dat de hal snel kan worden voorzien van een extra beschermvloer, waardoor het ook geschikt is voor evenementen met meer dan 300-600 bezoekers. Voor meer informatie over de mogelijkheden wordt geadviseerd om contact op te nemen met de beheerder. Het is belangrijk om te vermelden dat Hoogerheyne alleen beschikbaar is voor activiteiten die verband houden met sport en verenigingsactiviteiten. Privé-aanvragen zonder sportaspect worden doorverwezen naar lokale horecabedrijven. De contactgegevens van Hoogerheyne zijn te vinden op de contactpagina.

Wil je weten wat Hoogerheyne verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hoogerheyne of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hoogerheyne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hoogerheyne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Hoogerheyne reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hoogerheyne

Bezoekers bekeken ook