Hotel Inn Salland B.V.

Hotel Inn Salland B.V. is een Hotel gelegen aan Zwolsestraat 63D in Raalte.

Meer informatie over Hotel Inn Salland B.V. in Raalte

Brasserie & Hotel Inn Salland is een gezellige plek in het Overijsselse dorp Raalte, gelegen tussen Deventer en Zwolle. Het hotel biedt landelijke ambiance en persoonlijke aandacht voor zowel zakenreizigers als stellen, gezinnen en groepen. De brasserie serveert verrassende gerechten en is dagelijks geopend. De kamers hebben een modern landelijk interieur en zijn geschikt voor verschillende aantallen gasten. Voor vergaderingen is er een groene vergaderzaal beschikbaar, geschikt voor zowel kleine als grote bijeenkomsten. Het hotel is gunstig gelegen aan de N35 weg en is een goede uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving. Gasten zijn zeer tevreden over het hotel en de keuken. Het hotel is gevestigd in een oude Saksische Hoeve en naast het hotel bevindt zich het American Motorcycle Museum Holland met een indrukwekkende collectie oude Amerikaanse motorfietsen. Kortom, Brasserie & Hotel Inn Salland biedt een prachtige locatie, lekker eten en een unieke ervaring.

Wil je weten wat Hotel Inn Salland B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel Inn Salland B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel Inn Salland B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel Inn Salland B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Hotel Inn Salland B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel Inn Salland B.V.

Bezoekers bekeken ook