Huidverzorgings - Pedicure salon 4 Every-Body

Huidverzorgings - Pedicure salon 4 Every-Body is een Huidverzorgingskliniek gelegen aan Stationsstraat 36 in Raalte.

Meer informatie over Huidverzorgings - Pedicure salon 4 Every-Body in Raalte

Huidverzorgingssalon 4 Every - Body biedt een scala aan gezichts- en lichaamsbehandelingen, samen met cosmetica van gerenommeerde merken zoals Medex, Dr. Eckstein en John van G. Ze hebben zorgvuldig gekozen uit de beste producten die een schoonheidsspecialist kan bieden. Daarnaast nodigen ze klanten uit voor pedicure, manicure, epileren, verven, massage, harsen en make-up, uitgevoerd door goed opgeleide schoonheidsspecialisten en pedicures met minimaal 15 jaar ervaring. De pedicure voldoet aan de eisen van het ProVoet-lidmaatschap en heeft een klantgerichte instelling. Bij de gezichtsbehandelingen passen de deskundige schoonheidsspecialisten de behandelingen aan op basis van de wensen en kenmerken van de klant. Het gebruikte cosmeticamerk Medex staat bekend om zijn topkwaliteit en wordt ook gebruikt door bekende spa's en kuuroorden over de hele wereld. Het salon stopt echter vanaf 1 december 2023 met het aanbieden van zonnebankdiensten, dus klanten worden aangemoedigd om hun kaarten vóór 30 november 2023 te gebruiken.

Wil je weten wat Huidverzorgings - Pedicure salon 4 Every-Body verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huidverzorgings - Pedicure salon 4 Every-Body of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huidverzorgings - Pedicure salon 4 Every-Body? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huidverzorgings - Pedicure salon 4 Every-Body het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Huidverzorgings - Pedicure salon 4 Every-Body reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huidverzorgings – Pedicure salon 4 Every-Body

Bezoekers bekeken ook