Huisartsenpraktijk Blekkerhoek

Huisartsenpraktijk Blekkerhoek is een Huisarts gelegen aan De Blekstraat 34 in Raalte.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Blekkerhoek in Raalte

Vanaf 11 september is dokter Buitendijk, een huisarts in opleiding, werkzaam in de praktijk van dokter Hoogwater en dokter Heemskerk. Ze heeft gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en heeft ervaring opgedaan op verschillende afdelingen, zoals spoedeisende hulp en ouderengeneeskunde. Ze kijkt ernaar uit om kennis te maken met de patiënten. Het is belangrijk om toestemming te geven aan het Deventer Ziekenhuis en Isala voor het delen van uw medische informatie, zodat uw huisarts op de hoogte is van uw situatie. De toestemming die u heeft gegeven bij de huisarts is alleen voor het delen van gegevens met de apotheek, dus u moet ook toestemming geven aan het ziekenhuis. U kunt online toestemming geven via de websites van het Deventer Ziekenhuis en Isala. Het is belangrijk om alleen contact op te nemen met de huisartsenpost als er sprake is van een spoedgeval, omdat de druk op de post hoog is. Er zijn speciale websites die advies geven over gezondheidsklachten en ziektes. De huisartsen willen goed zorgen voor hun patiënten, maar hebben ook hulp nodig van anderen. De praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Blekkerhoek en er zijn ook een apotheek en podotherapeut aanwezig. De openingstijden van de praktijk zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur. U kunt gebruik maken van MijnGezondheid.net en de MedGemak app.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Blekkerhoek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Blekkerhoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Blekkerhoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Blekkerhoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Blekkerhoek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Blekkerhoek

Bezoekers bekeken ook