Huisartsenpraktijk Het Raan

Huisartsenpraktijk Het Raan is een Huisarts gelegen aan Kwartel 72 in Raalte.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Het Raan in Raalte

Huisartsenpraktijk Het Raan is een praktijk in Raalte Noord die reguliere geneeskunde biedt. Ze hechten veel waarde aan persoonlijk contact, vertrouwen, samenwerking en leren en opleiden. De praktijk is ruim en licht en heeft een groene omgeving. De openingstijden zijn van 08.00-12.30 en van 13.30-17.00 uur, maar voor spoedeisende zaken zijn ze de hele dag bereikbaar. In de avond, nacht, weekend en op feestdagen wordt waarneming verzorgd door de Spoedpost Huisartsenzorg in Deventer. De praktijk heeft verschillende medewerkers met BIG-nummers die op verschillende dagen aanwezig zijn. Voor specifieke informatie over gezondheid en ziekten wordt verwezen naar de website Thuisarts.nl en voor informatie over medicijnen naar Apotheek.nl. Daarnaast kunnen patiënten gebruik maken van de MedGemak-app gekoppeld aan het patiëntenportaal MijnGezondheid.net om online zorgtaken te regelen. Met MijnGezondheid.net kunnen patiënten 24 uur per dag, 7 dagen per week online zorgzaken regelen bij hun huisarts of apotheek.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Het Raan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Het Raan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Het Raan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Het Raan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Het Raan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Het Raan

Bezoekers bekeken ook