Huisartsenpraktijk Westdorp

Huisartsenpraktijk Westdorp is een Huisarts gelegen aan Jan van Arkelstraat 1 in Raalte.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Westdorp in Raalte

U kunt nu online zorgzaken regelen bij de huisartsenpraktijk. Dit kan 24 uur per dag en 7 dagen per week. U kunt online een afspraak maken, vragen stellen aan uw huisarts, foto's sturen van huidplekjes (behalve moedervlekken), uitslagen bekijken, uw medisch dossier inzien, medicijnen herhalen en een kopie van uw medisch dossier opvragen. Hiervoor moet u een account aanmaken op MijnGezondheid.net (MGN) en kunt u ook gebruik maken van de Medgemak app op uw smartphone. Daarnaast kunt u betrouwbare informatie krijgen via de website en app van moetiknaardedokter.nl en thuisarts.nl. Het is belangrijk om te weten dat vrouwen vanaf 35 jaar die de pil gebruiken en roken een verhoogd risico hebben op trombose. Het wordt aangeraden voor deze vrouwen om een afspraak te maken bij de huisarts om te kijken naar de juiste oplossing, zoals hulp bij stoppen met roken of een andere vorm van anticonceptie. Als u een verzoek heeft gekregen voor bloedafname, kunt u terecht bij de priklocatie van Huisartsenpraktijk Westdorp in het Deventer Ziekenhuis. Maak hiervoor zelf een afspraak via de website. Voor vragen kunt u contact opnemen met het telefoonteam bloedafname.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Westdorp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Westdorp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Westdorp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Westdorp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Westdorp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Westdorp

Bezoekers bekeken ook