JORINK, De Echte Bakker

JORINK, De Echte Bakker is een Bakkerij gelegen aan Varkensmarkt 1 in Raalte.

Meer informatie over JORINK, De Echte Bakker in Raalte

Vanochtend hebben de bakkers van Jorink's Chocowereld de eerste fanatieke wandelaars van de Sallandse wandel 4 daagse aangemoedigd met heerlijke versgebakken Luykens speculaas. Deze speculaas is wereldberoemd en erg geliefd vanwege de zachte binnenkant en knapperige buitenkant. Het is zelfs mogelijk om een stukje te proeven in de winkel. Naast de bakkerij hebben ze nu ook een nieuwe chocolaterie geopend, waar je zelfgemaakte lekkernijen kunt vinden. Je kunt langskomen aan de Marktstraat 3 in Raalte om te zien wat ze allemaal te bieden hebben. Jorink's Chocowereld is geopend van maandag tot en met zaterdag.

Wil je weten wat JORINK, De Echte Bakker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van JORINK, De Echte Bakker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij JORINK, De Echte Bakker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JORINK, De Echte Bakker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Raalte. Opzoek naar JORINK, De Echte Bakker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. JORINK, De Echte Bakker

Bezoekers bekeken ook